Nieuwbouwproject Floreskwartier

Nieuwbouwproject Floreskwartier

Alle woningen zijn verkocht, er worden in de toekomst nog huurwoningen aangeboden op deze prachtige locatie.

Floreskwartier in Vlaardingen

Welkom bij het Floreskwartier! Een nieuw stukje Indische Buurt in Vlaardingen. Wij presenteren u hierbij de woningtypen Flores en Jasmijn. De in totaal 36 woningen hebben een fijne tuin en zijn met ruwbouwopties aan te passen aan uw woondroom. In het Floreskwartier woont u prettig en is de samenhang groot. De kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen in de tuin én rondom de tuin. In het openbaar gebied komt namelijk een speelplek. De auto kunt u ook kwijt vlakbij huis.

Van de 36 woningen worden er 28 in verkoop en 8 in verhuur gebracht. De verhuur start op een later moment. De verkoop van de koopwoningen start op 7 september aanstaande.

 

Woningtype Flores

Deze prachtige eengezinswoningen zijn ideaal voor een (jong) gezin. Met de toonaangevende achtergevel en het statige portaal aan de voorgevel is deze woning een plaatje om te zien. Een aantal woningen zijn architectonisch gekoppeld door middel van een topgevel. Deze woningen hebben daardoor standaard al extra ruimte en licht op de tweede verdieping.

Aan de autoluwe zijde is de tuin gelegen in een patio-achtige setting, omdat die is afgescheiden van het openbaar gebied door middel van een stenen muur en een portaal met entree. Privacy en veiligheid gegarandeerd! Middels een intercom kondigt bezoek zich aan. Aan deze zijde betreedt u de woning. Daarnaast worden er twee leibomen in de tuin aangebracht. Met een woonoppervlakte vanaf circa 129 m² en standaard drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder (waar met gemak een vierde slaap- of werkkamer kan worden gerealiseerd) is er ruimte voor het hele gezin.

Uiteraard zijn de woningen gasloos. Door middel van ruwbouwopties maakt u van dit huis úw droomhuis!

 

Woningtype Jasmijn

De tien woningen van het type Jasmijn hebben aan de voorzijde uitzicht op het water. Deze klassieke woningen hebben een ruime voortuin en grote achtertuin. Met een woonoppervlakte van circa 129 m² heeft ook deze woning ruimte voor het hele gezin!

Standaard zijn een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Nooit meer koude voeten, want de woningen zijn voorzien van vloerverwarming. De aanwezige zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee! Door middel van ruwbouwopties, bijvoorbeeld een achteruitbouw of dakkapel, maakt u de woning nog groter. Daarmee past de woning straks bij uw (toekomstige) gezinssituatie en woonwensen.

 

Meer informatie

Alle informatie die beschikbaar is over het Floreskwartier is te lezen op www.floreskwartier.nl ,  Op deze website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan automatisch alle nieuwe informatie en een seintje als de verkoopdocumentatie te downloaden is.

Ik heb interesse in project Floreskwartier