Nieuwbouwproject Floreskwartier fase 2

Save the date: start verkoop op 4 februari!

Op zaterdag 4 februari start de verkoop van de 8 rijwoningen in Floreskwartier fase 2. De start verkoop vindt plaats bij de Wijkvereniging Indische Buurt in Vlaardingen. Dit is direct naast de bouwplaats. Tijdens deze start verkoop kunt u in één van de, in aanbouw zijnde, woningen kijken. Normaal gesproken mag de bouwplaats niet worden betreden. Dit is uw unieke kans om een blik te werpen in één van de woningen!

Op deze start verkoop is het verkoopteam en ABB Bouwgroep, aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Tijdens de start verkoop kunt u de bouwplaats bezoeken en ontvangt u de verkoopbrochure met daarin informatie over de woningen. Ook ontvangt u de prijslijst, verkoopprocedure en technische omschrijving. Om deze documentatie te verkrijgen moet u zich aanmelden via de onderstaande button.

Vanaf de start verkoop is het ook mogelijk om in te schrijven op de woningen. Bij de start verkoop ontvangt u de link naar het digitale inschrijfformulier. Inschrijven kan tot dinsdag 14 februari om 12.00 uur. Daarna wordt er toegewezen.

Waar en wanneer?

Waar: Wijkvereniging Indische Buurt
Adres: Floreslaan 41, Vlaardingen
Datum: zaterdag 4 februari
Tijd: 11.00 tot 12.30 uur

Komt u naar de start verkoop? Meld u dan snel aan voor uw favoriete tijdsvak op zaterdag 4 februari. Er is een maximum aantal aanmeldingen per tijdsvak. Staat het gewenste tijdsvak er niet meer bij? Dan is deze vol. Aanmelden kan via de onderstaande button!