Vacature Kandidaat of Register makelaar!

Voor de uitbreiding van ons gezellige team zijn wij op zoek naar een Kandidaat of Register makelaar! Ben jij de stressbestendige duizendpoot met ervaring in de makelaardij en een vriendelijk voorkomen, die ons team komt versterken? Dan maken we graag kennis met je!

Wie zijn wij?

Wij van De Witte Garantiemakelaars zijn een hecht team bestaande uit een register makelaar en taxateur, kandidaat makelaar, twee assistent makelaars en twee dames die de commerciële binnendienst vervullen. Wij hebben een enorme werk-drive, houden van de dynamiek binnen de makelaardij en gaan dan ook 1000% voor het belang van onze klant! Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Vlaardingen, met een hart voor Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Uiteraard kunnen omliggende gemeenten ook op onze dienstverlening rekenen! Naast het harde werken is er altijd tijd voor een praatje én staan ook borrels of etentjes hoog op ons voorkeurslijstje! Meer over ons? Klik dan hier!

Wij zoeken jou!

Ben jij communicatief sterkte, vriendelijke en stressbestendige duizendpoot die graag alle ballen hoog houdt binnen de makelaardij? Hou jij ervan om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn en daarbij het hoofd cool te houden?

Wij zijn op zoek naar een makelaar wie accuraat werkt, verantwoordelijkheden neemt, graag samen werkt en ervaring heeft binnen de makelaardij! De invulling van deze functie is geheel omvattend en zal onder andere bestaan aan het uitvoeren van ver- en aankoopgesprekken, het voeren van nieuwbouwgesprekken, het uitvoeren van bezichtigingen binnen onze bestaande portefeuille en het bijdrage aan vergroten van ons netwerk.

Functie eisen:

  • Op zoek naar een leuke baan binnen de makelaardij!
  • Werkervaring binnen de makelaardij
  • In het bezit van of in opleiding tot kandidaat of register makelaar
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wanneer jij je kunt vinden in bovengenoemde beschrijving, schroom dan niet te lang en solliciteer! Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar ferry@dewittegarantiemakelaars.nl ter attentie van Ferry Nefkens of solliciteer bij het leukste makelaarskantoor van Vlaardingen middels onderstaand contactformulier!

Mochten er aanvullende vragen zijn, schroom dan niet om deze te stellen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 – 434 38 44. Wordt jij ons nieuwste teamlid? We horen graag van je!

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.