De Brandweerkazerne

De verkoop is gestart! Het doet ons dan ook een genoegen jullie de verkoopinformatie aan te bieden van het prachtige complex van het project “Wonen in de voormalige Brandweerkazerne Vlaardingen”.

Het project

In de voormalige brandweerkazerne komen circa tien woningen. De oude ambulancekazerne gaat ruimte bieden aan twee woningen. Het middelste gedeelte, het vroegere onderkomen van de brandweerlieden, krijgt zes portiekwoningen. In de voormalige uitruk hal is er ruimte voor het realiseren van één a twee zogeheten ‘open plan’ woningen.

In de fraaie Brandweerkazerne worden totaal 6 appartementen en 1 eengezinswoning te koop aangeboden, de overige woningen zijn al door de ontwikkelaar verkocht.

Een belangrijk onderdeel van de herbestemming vormt ook het renoveren van de gevels. In het archief van de gemeente Vlaardingen zijn de originele tekeningen teruggevonden. Bij de renovatie worden de oude gevels en gevelopeningen zoveel mogelijk in ere hersteld. Hiermee krijgt de voormalige brandweerkazerne aan de Hoflaan haar historische karakter terug.

Informatie

Interesse in de aankoop van een prachtige woning in De voormalige Brandweerkazerne? Kom voor meer informatie langs op ons kantoor. Of wij kunnen per e-mail alle informatie toezenden.

Verkoopgesprek
Je kunt je aanmelden als geïnteresseerde. Is de woning vrij dan plannen wij graag een verkoopgesprek met je.