Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Leuk en enthousiast team! Goede service en vakkundigheid! Ons huis was binnen de gestelde tijd verkocht en naar onze wensen. Wij raden deze makelaar zeker aan als je een huis koopt of verkoopt.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Fijn contact, duidelijke afspraken, direct actie bij vragen van de kopende partij, goede bereikbaarheid, snelle terugkoppeling, prettige afwikkeling!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Het contact en de communicatie met de makelaar (Laura Over de vest) als zeer prettig ervaren. Zowel voor het verkopen van mijn huis, en het kopen van een nieuw huis.! De overige medewerkers zijn zeer vriendelijk en goed op de hoogte van je situatie. Zeker een aanrader om hier je huis te kopen/verkopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Laura Overdevest heeft namens De Witte Garantiemakelaars ons huis verkocht. Dit verliep erg prettig: de communicatie verliep vlot en soepel en ze waren goed bereikbaar. We hebben vanaf het eerste moment het volste vertrouwen gehad in Laura en haar collega’s door hun deskundigheid en professionaliteit. We zouden hen zeker aanraden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen is een zeer betrokken makelaarskantoor, met een goed lokaal netwerk, prettige medewerkers en partners (voor bijv. styling en foto's), goede marktkennis, adviezen en bereikbaarheid en bovenal een eerlijk tarief. Ook de digitale omgeving werkt prettig. Hierin word je over alle stappen en de voortgang op de hoogte gehouden. Zelfs tijdens de bezichtigingen vind er een terugkoppeling plaats. In 1 woord 'top'. We hadden het niet anders kunnen wensen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

De makelaar is een deskundig persoon en is ook prettig in omgang. Altijd bereikbaar indien je vragen hebt en dit geldt ook voor het backoffice team. Het huis heeft in korte tijd dan ook nog een hogere prijs opgebracht dan eigenlijk was verwacht. Ik kan deze makelaar dan ook van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?