Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Ontzettend begripvol hulpzaam kantoorpersoneel...Was superfijn als ik er zelf niet uitkwam was er altijd een behulpzame hand en luisterend oor...

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Contact met de makelaar was goed hij luisterde wel toen wij wat andetd wilden dan hij op dat mome t adviseerde, ook het contact met de andere medewerkers was goed.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Makelaardij De Witte is een prettige makelaar om mee te werken. Makelaar Ferry is een zeer kundige en integere makelaar die ons goed adviseerde over o.a. een strategische verkoopprijs, om zodoende in zoveel mogelijk zoekresultaten naar boven te komen. Fijn was ook het advies van de stylist en de kwaliteit van de fotografie, dat alles heeft er toe geleid dat wij in een al licht dalende markt bijna 10% bovenop de vraagprijs hebben gekregen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Top geholpen en snel verkocht zeker een aanrader heel vriendelijk helpt en denkt met je mee. Ben er heel blij mee

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Deskundig advies en na iedere bezichtiging kregen wij een uitgebreid verslag.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Super te vrede over de witte garantie makelaar! Ze staan altijd voor je klaar als er een vraag is en niks is te veel. Iedereen is altijd even vriendelijk.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?