Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Eigenlijk op alle punten zeer positief. De makelaar straalt enthousiasme uit en we hebben vertrouwen dat dit, samen met haar kennis en professionaliteit, het verkoopproces op een prima manier zullen begeleiden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Wij zijn zeer tevreden over de Witte Makelaardij, alle medewerkers zijn deskundig, professioneel en zeer vriendelijk. Een taart is op zijn plaats!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

We hebben meerdere makelaars over de vloer gehad zoals Thuis en van Zo'n echter stak De Witte Garantie makelaar er bij ons met kop en schouders bovenuit. Tijdens het gesprek kregen we een goed gevoel bij de deskundigheid en de marktkennis. Er werd rustig de tijd genomen voor alle vragen. Communicatie was uitstekend en waren altijd bereikbaar. Tijdens de periode van de bezichtiging kregen we, in tegenstelling tot andere makelaars, een kort verhaaltje per potentiƫle koper op de mail. Op deze manier kregen we een goed overzicht wie er waren geweest en wat zijn/haar bevindingen waren. Dit is echt hele goede feedback die je als verkoper kan krijgen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Grote mate van deskundigheid, heldere, transparante en eerlijke manier van werken. Contactueel goed en vriendelijk (dat geldt voor het hele team). Kwamen alle gemaakte afspraken na. De gehele procedure van verkoop werd snel, adequaat en vriendelijk afgehandeld. Prettige ervaring voor ons als verkoper.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?