Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

We zijn op heel fijne manier begeleid door Ferry en collega's in zo'n toch wel spannende tijd van je huis verkopen. We hadden veel vragen maar iedereen was ten alle tijden bereid om ze te beantwoorden en meer dan dat. Transparant in de processen en bevindingen rondom de verkoop en dat gaf ons vertrouwen. Dank jullie wel!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar , over de marktkennis , de bezichtigingen , de communicatie en de afronding , wij bevelen de makelaar dan ook van harte aan ...

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Heel fijn contact. Zelfs in de avonduren. Denkt echt mee en zijn eerlijk. Wij hadden Laura als verkopend makelaar en was heel prettig met haar samen te werken

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Wij hebben goed contact gehad met het vriendelijke personeel van de Witte Garantiemakelaars en goede service

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Zeer enthousiast en behulpzaam team. Een team om trots op te zijn. Dank jullie wel voor de begeleiding van de verkoop van deze woning. TOP ????????????????????

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Heldere en duidelijke communicatie met de makelaar (Ferry) gehad. Is altijd bereikbaar en komt afspraken na. Top! Jullie zijn een goed samenwerkend team. Super bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?