Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Nuchter en deskundig.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Heel erg fijn samengewerkt met Ysolde en team. Woning was snel verkocht en voor een goede prijs! Top

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Vlaardingen 7 Januari 2020, Namens mij en mijn vrouw willen wij de Witte garantie makelaars bedanken voor de goede zorgen en afhandeling. Wij bedanken ook het hele team, voor de goede communicatie met ons. Wij zijn zeer trots dat wij de Witte heeft gekozen als makelaar. Bedankt namens Dirk en Sjaan de koning.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Ik ben door beide makelaars Ferry en Ysolde goed bijgestaan en goed geadviseerd ook toen de prijs € 299.000,= niet haalbaar was. De kopers waren de tweede die interesse hadden. We zijn er uitgekomen en ik denk dat de koper blij was want ik heb begrepen dat ze al flink bezig zijn. Ikzelf ben blij dat ik er vanaf ben want een leeg huis lange tijd leeg staan wordt er niet beter van. Ik heb er een fijn huis aan gehad maar het werd , door de trappen, voor mij gevaarlijk en ik ben ook een aantal keren gevallen. Heb nu een fijn appartement in de buurt waar ik gewend ben mijn boodschappen e.d. te doen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Met de makelaar en het ondersteunende team prima contact. Afspraken zijn duidelijk en steeds op de hoogte van de voortgang.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?