Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

De samenwerking met De Witte Garantiemakelaar was erg prettig. Zowel de samenwerking met onze eigen verkoopmakelaar (Laura) als met de receptionisten. Er was altijd wel iemand bereikbaar voor vragen en ze wisten ons altijd te voorzien van een juist antwoord. Daarnaast hebben zij het verkooptraject ontzettend goed begeleid en merk je aan alles dat zij veel deskundigheid in huis hebben. Ons huis stond binnen enkele dagen op funda en was niet lang erna verkocht. Wij zijn persoonlijk mensen die veel behoefte hebben aan zekerheid en hebben hierdoor de oren van Laura haar kopgevraagd, echter bleef zij altijd zeer vriendelijk en nam ze echt de tijd voor ons. Als u nog opzoek bent naar een professionele makelaar waar de prijs ook nog eens zeer schappelijk is? Dan raad u ik aan om z.s.m. contact te zoeken met De Witte Garantiemakelaar. Topbedrijf!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Erg goed geholpen! Van begin tot eind goed begeleid zowel met de koop als de verkoop van onze woning. Zou het zo weer doen! Bedankt!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Het contact met Laura van DeWitte Garantiemakelaars verliep perfect. Ze heeft me zeer goed geholpen met het adviseren en verkopen van mijn huis. Ook toen er wat problemen waren stonden zij en haar collega’s voor me klaar. Een dikke tien.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Het is prima gegaan, op tijd de benodigde informatie en advies van adviseur ontvangen en de communicatie was heel goed.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Deze dames en Heer zijn grandioos en kwaliteiten zijn goed Staan altijd klaar voor je wanneer je ook belt of mailt

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

De verkoop verliep snel en soepel. De verkoop viel midden in de zomervakantie en desondanks kon alles heel snel. De verkoop is bijna volledig online geregeld, inclusief online dossier, en het contact was top. Deze makelaar is mee met de tijd en dat maakt het prettig samenwerken.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?