Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen is een zeer betrokken makelaarskantoor, met een goed lokaal netwerk, prettige medewerkers en partners (voor bijv. styling en foto's), goede marktkennis, adviezen en bereikbaarheid en bovenal een eerlijk tarief. Ook de digitale omgeving werkt prettig. Hierin word je over alle stappen en de voortgang op de hoogte gehouden. Zelfs tijdens de bezichtigingen vind er een terugkoppeling plaats. In 1 woord 'top'. We hadden het niet anders kunnen wensen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

De makelaar is een deskundig persoon en is ook prettig in omgang. Altijd bereikbaar indien je vragen hebt en dit geldt ook voor het backoffice team. Het huis heeft in korte tijd dan ook nog een hogere prijs opgebracht dan eigenlijk was verwacht. Ik kan deze makelaar dan ook van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Zeer prettige en deskundige begeleiding. Snelle reactie op vragen. Wij werden in het hele proces uitstekend op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.8

Makelaar kon goed uitleg geven over het verkoop proces. Tijdens het verkoop proces ook goed contact en advies gekregen.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

7.8

Prima makelaar waar je zelf ook de nodige eigen input mee kan delen. Persoonlijke begeleiding is goed . Wellicht iets betere communicatie tussen makelaar en backoffice gewenst . Er stond plots een aspirant - koper voor de deur waar wij niets van af wisten Waar het uiteindelijk om draait is dat het huis voor de juiste prijs wordt verkocht en dat hebben ze gedaan.

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

9

Vanaf het begin van het verkoop proces is de Witte Garantiemakelaars goed betrokken. De Witte Garantiemakelaars heeft ons gedurende de gehele verkoop op de hoogte gehouden tijdens iedere stap in het proces. Wij zijn zeer tevreden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?