Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

We hebben een zeer goede ervaring met De Witte Garantiemakelaars. Zeer deskundig en servicegericht! Ze komen hun afspraken na en zijn accuraat. Ik kan potentiële kopers en/of verkopers van hun huis De Witte dan ook zeer aanbevelen!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8

Het contact met de makelaar verliep keurig. Eerst een kennismakingsgesprek gehad waar duidelijk werd uitgelegd wat wij als verkoper van de makelaar konden verwachten. Tevens de ruimte om te bespreken wat onze eigen verwachtingen waren. Makelaar had gedegen marktonderzoek gedaan en de lokale kennis was goed. Gedurende het proces werden wij goed op de hoogte gehouden door de makelaar, na elke bezichtiging telefonisch contact hoe deze verlopen was. Kortom, prima makelaar die met je meedenkt en doet wat hij zegt en beloofd!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.3

Deze makelaar heeft veel verstand en kennis van de markt. En daarbij nemen ze ook ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De werkwijze van deze makelaar m.b.t. de bezichtigingen vinden wij erg prettig. Koper en verkoper worden beiden goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Dit in tegenstelling tot andere makelaars. Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

Prettige samenwerking, goede terugkoppeling na bezichtigingen, goede bereikbaarheid. Helder en betrouwbaar.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Uitstekende service, duidelijke terugkoppeling na bezichtigingen. Zeer laagdrempelig. Zowel bij aankoop als verkoop zijn wij zeer goed geholpen. Stelden de kopers ook voldoende in de gelegenheid het huis te bezichtigen en om een keuze te maken. Dit hebben wij zelf niet bij alle makelaars zo ervaren.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn zeer tevreden over de Witte Garantiemakelaars, alles is goed geregeld en netjes verlopen !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?