Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

6.5

Personeel was vriendelijk. Meer beloofd, dan waargemaakt. Tijd voordat fotou2019s waren gemaakt, brochure en op Funda waren geplaatst heeft langer geduurd dan afgesproken. Door drukte bij de makelaar zelf, te koop bord moeten ophalen, zelf vrij moeten nemen voor de taxateur andere partij, makelaar had geen tijd.

beoordeelt ons met een 6.5

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar en het makelaarskantoor was heel plezierig. De afspraken waren duidelijk en het huis was snel verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij hebben in het verleden al een keer een huis verkocht via deze makelaar naar volle tevredenheid dus voor de verkoop van dit huis hoefde wij niet lang na te denken. Wederom vakkundig en professioneel. En ook deze keer super snel verkocht!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Goede persoonlijke begeleiding. Vriendelijk personeel. Geen vraag is te veel!!! Voor mij zeer positief. Een pluim voor de Witte!!!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Goede service en prima voorwaarden. Laten we vooral niet vergeten dat deze het mogelijk heeft gemaakt te kunnen verhuizen. Zonder Ferry hadden wij ons droomhuis nu niet gehad !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?