Een huis kopen in Vlaardingen met De Witte Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Vlaardingen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Vlaardingen: De Witte Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Vlaardingen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Vlaardingen!

Huis kopen in Vlaardingen met een aankoopmakelaar

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Vlaardingen.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen in Vlaardingen

Een huis kopen in Vlaardingen met De Witte Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Vlaardingen een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van De Witte Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 010 – 434 38 44 of mail naar dewitte@garantiemakelaars.nl.

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaring van: Jan van Eerten

Bij het eerste gesprek had ik al een uitstekende indruk van de makelaar (Ferry). Een huis verkopen geeft toch wat spanning, maar hij zorgde dat dat gevoel werd weggenomen. Als dan je huis binnen een paar dagen , voor de afgesproken prijs verkocht is (ook dankzij Isolde) dan kan je echt van 1000 procent tevredenheid spreken. Ook de hele verdere afhandeling was efficiënt en perfect geregeld door het back office , kortom absoluut aan te bevelen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10