Ga naar inhoud

Floreskwartier in Vlaardingen

3131 Vlaardingen

0 vrij van 36

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop en huur Vlaardingen Floreskwartier in Vlaardingen

Floreskwartier in Vlaardingen

De koopwoningen in het Floreskwartier zijn verkocht. De 8 huurwoningen worden op een later moment in de vrije sector verhuur aangeboden.

Welkom bij het Floreskwartier! Een nieuw stukje Indische Buurt in Vlaardingen. Wij presenteren u hierbij de woningtypen Flores en Jasmijn. De in totaal 36 woningen hebben een fijne tuin en zijn met ruwbouwopties aan te passen aan uw woondroom. In het Floreskwartier woont u prettig en is de samenhang groot. De kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen in de tuin én rondom de tuin. In het openbaar gebied komt namelijk een speelplek. De auto kunt u ook kwijt vlakbij huis.

Woningtype Flores

Deze prachtige eengezinswoningen zijn ideaal voor een (jong) gezin. Met de toonaangevende achtergevel en de autoluwe voorgevel is deze woning een plaatje om te zien. Een aantal woningen zijn, gekoppeld in 2, voorzien van een topgevel. Deze woningen hebben daardoor standaard al extra ruimte en licht op de tweede verdieping.

Aan de autoluwe zijde is de tuin gelegen, die is afgescheiden van het openbaar gebied door middel van een stenen muur. Privacy en veiligheid gegarandeerd! Middels een intercom kondigt bezoek zich aan. Aan deze zijde betreed u de woning. Met een woonoppervlakte vanaf circa 129 m² en standaard drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder (waar met gemak een 4e slaap- of werkkamer wordt gerealiseerd) is er ruimte voor het hele gezin.

De woningen zijn voorzien van zonne-energie en vloerverwarming. Uiteraard zijn de woningen gasloos. Door middel van ruwbouwopties maakt u van dit huis úw droomhuis!

Woningtype Jasmijn

De 10 woningen van het type Jasmijn zijn aan de voorzijde gelegen aan het water. Deze klassieke doorzonwoningen hebben een ruime voortuin en grote achtertuin. Met een woonoppervlakte van circa 129 m² heeft ook deze woning ruimte voor het hele gezin!

Standaard zijn een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Nooit meer koude voeten, want de woningen zijn voorzien van vloerverwarming. De aanwezige zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee! Door middel van ruwbouwopties, bijvoorbeeld een achteruitbouw of dakkapel, maakt u de woning nog groter. Daarmee past de woning straks bij uw (toekomstige) gezinssituatie en woonwensen.

Meer informatie

Alle informatie die beschikbaar is over het Floreskwartier is te lezen op www.floreskwartier.nl.

  • 129-134 m2

Kenmerken Floreskwartier in Vlaardingen

Overdracht

Prijs
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte129-134 m2

Overig

Project websiteFloreskwartier in Vlaardingen

Bouwtypes Floreskwartier in Vlaardingen

Maandlasten Floreskwartier in Vlaardingen

Ligging project 'Floreskwartier in Vlaardingen'