Ga naar inhoud

Floreskwartier Fase 2

3131 AA Vlaardingen

0 vrij van 8

Project website

€ 0,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Vlaardingen Floreskwartier Fase 2

Nieuwbouwproject Floreskwartier fase 2
Save the date: start verkoop op 4 februari!

Op zaterdag 4 februari start de verkoop van de 8 rijwoningen in Floreskwartier fase 2. De start verkoop vindt plaats bij de Wijkvereniging Indische Buurt in Vlaardingen. Dit is direct naast de bouwplaats. Tijdens deze start verkoop kunt u in één van de, in aanbouw zijnde, woningen kijken. Normaal gesproken mag de bouwplaats niet worden betreden. Dit is uw unieke kans om een blik te werpen in één van de woningen!

Op deze start verkoop is het verkoopteam en ABB Bouwgroep, aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Tijdens de start verkoop kunt u de bouwplaats bezoeken en ontvangt u de verkoopbrochure met daarin informatie over de woningen. Ook ontvangt u de prijslijst, verkoopprocedure en technische omschrijving. Om deze documentatie te verkrijgen moet u zich aanmelden via de onderstaande button.

Vanaf de start verkoop is het ook mogelijk om in te schrijven op de woningen. Bij de start verkoop ontvangt u de link naar het digitale inschrijfformulier. Inschrijven kan tot dinsdag 14 februari om 12.00 uur. Daarna wordt er toegewezen.
Waar en wanneer?

Waar: Wijkvereniging Indische Buurt
Adres: Floreslaan 41, Vlaardingen
Datum: zaterdag 4 februari
Tijd: 11.00 tot 12.30 uur

Komt u naar de start verkoop? Meld u dan snel aan voor uw favoriete tijdsvak op zaterdag 4 februari. Er is een maximum aantal aanmeldingen per tijdsvak. Staat het gewenste tijdsvak er niet meer bij? Dan is deze vol. Aanmelden kan via www.floreskwartier.nl!

Meer informatie
Alle informatie die beschikbaar is over het Floreskwartier is te lezen op www.floreskwartier.nl. Verdere (verkoop)informatie volgt vanaf start verkoop. Op deze website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan automatisch alle nieuwe informatie en de uitnodiging voor de start verkoop in uw mailbox.

  • 129 m2
  • 115-188 m2
  • 462-485 m3

Kenmerken Floreskwartier Fase 2

Overdracht

Prijs€ 0,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud462-485 m3
Woonoppervlakte129 m2
Perceeloppervlakte115-188 m2

Bouw

Start bouw21 september 2022

Overig

Project websiteFloreskwartier Fase 2

Bouwtypes Floreskwartier Fase 2

Maandlasten Floreskwartier Fase 2

Ligging project 'Floreskwartier Fase 2'