Ga naar inhoud

Park Vijfsluizen fase A

3135 BT Vlaardingen

0 vrij van 15

Project website

€ 595.000,- t/m € 617.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Vlaardingen Park Vijfsluizen fase A

Park Vijfsluizen in Vlaardingen, laatste herenhuizen!

Ben je op zoek naar een woning in de omgeving van Rotterdam? Met groen, rust en ruimte om je heen, maar wel met de stad om de hoek? Dan is jouw oog op het juiste project gevallen: Park Vijfsluizen. Een nieuw, duurzaam woonpark tussen Vlaardingen en Schiedam. Een woonpark voor iedereen die van rust, ruimte en buitenspelen houdt, aan de voet van de Randstad. Een woonomgeving creëren waar mensen zich gezond en gelukkig voelen, nu en in de toekomst. Dát is het uitgangspunt van Heijmans bij het ontwikkelen van zo’n 400 woningen in Park Vijfsluizen. Split- level & Vide Herenhuizen De Herenhuizen aan de entree van Park Vijfsluizen zijn wat je noemt ‘something else’. Niet alleen zijn ze uitzonderlijk hoog en ruim, ze verrassen ook door hun onalledaagse indeling.

Een split-levelwoning betekent kortgezegd een woning waarbij de vloeren een verdieping ten opzichte van elkaar verspringen. De Herenhuizen zijn de eye catchers van Park Vijfsluizen en ze vormen de entree van het woonpark. De ligging aan het water, de opvallende architectuur en de uitzonderlijke hoogte van zo’n vijftien meter, maken de woningen erg bijzonder.

De woningen zijn niet alleen heel ruim, maar ook fraai ingedeeld. Ideaal als je op zoek bent naar een bijzondere en royale gezinswoning. Wonen in het Groen Park Vijfsluizen wordt een weelderig woonpark waarin velden, hoven, wandelroutes, water- en groenpartijen elkaar afwisselen. Je vindt er straks een grote diversiteit aan inheemse en uitheemse bomen en planten, fruitbomen, notenbomen, bloemrijke velden, pluk- en speelweides. Een groene parkwal, die het uitzicht vormt voor de bewoners, fungeert als buffer tussen de Rijksweg en de wijk. De auto is in Park Vijfsluizen te gast, waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen. In plaats van auto’s hoor je vogels zingen en bijtjes zoemen. Zo’n groene omgeving is gezond, maakt gelukkiger én productiever. Met een aantal oude bomen in het gebied, de grote diversiteit aan gewassen, strategisch geplaatste nestkastjes en groene daken, zullen niet alleen mensen zich lekker voelen in Park Vijfsluizen, maar zullen ook dieren er hun plekje vinden. Zoals vogels en vleermuizen, vlinders en kikkers. Dit alles maakt van Park Vijfsluizen een plek die aan alle kanten leeft en tegelijk een oase van rust is.

Duurzaam & toekomstbestendig ‘Groen wonen’ gaat in Park Vijfsluizen verder dan wonen in het groen. Het betekent groen léven, op een manier die de planeet zo min mogelijk schaadt. Zo krijgt een deel van de woningen niet alleen zonnepanelen op het dak, maar ook groene daken. Dit brengt verkoeling, neemt overtollig regenwater op en biedt een voedingsbodem aan insecten. Daarnaast hebben veel woningen regentonnen en liggen in het park wadi’s die overtollig regenwater opvangen en afvoeren. Handig in tijden van droogte. Bovendien is de openbare ruimte zo ontworpen dat hittestress in de warme periodes wordt beperkt. Alle huizen hebben een duurzaam energiesysteem. Het woonpark is volledig gasloos en alle grondgebonden woningen krijgen een bodembron met een warmtepomp met koelsysteem dat koud water door de vloeren pompt.

Ook groene mobiliteit wordt gestimuleerd. Zo kun je als bewoner gebruik maken van elektrische deelauto’s. Ook zijn er elektrische deel(bak)fietsen en scooters en diverse oplaadpunten. Goede Bereikbaarheid Park Vijfsluizen is de gedroomde plek voor wie in de Randstad werkt, maar graag in het groen woont. Voor forensen is de ligging ideaal: zowel trein- en metrostation Vlaardingen-Oost als de snelwegen A4 en A20 bevinden zich op steenworpafstand. In minder dan een kwartier bereik je het hart van Rotterdam of het centrum van Den Haag. De nieuwe metroverbinding brengt je in twintig minuten naar het strand van Hoek van Holland. Een eigen auto heb je niet eens nodig. Als bewoner van Park Vijfsluizen kun je gebruik maken van elektrische deelauto’s. Ook zijn er elektrische deelfietsen, die je zélf kunt meenemen, maar ook kunt uitlenen aan je bezoek. Bijvoorbeeld als je samen een drankje wilt doen in het centrum van Vlaardingen, of een mooie route door de haven wilt fietsen. Zo ben je optimaal verbonden met de grootstedelijke omgeving van Park Vijfsluizen en kom je altijd weer thuis in het groen.

Nieuwbouw Park Vijfsluizen- Fase C de verkoop van de 19 Vijverhofwoningen en 34 Hofwoningen is gestart uit Fase C1 is gestart!

Vanaf nu staat de verkoopdocumentatie op de website én kun jij je via het online inschrijfformulier inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Neem na de start verkoop op je gemak de verkoopstukken door. Je hebt namelijk tot zondag 16 januari om 23.59 uur de tijd om je in te schrijven. De woningen worden na sluiting van de inschrijfperiode toegewezen op basis van loting door de notaris. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de loting.

Wonen in een groene oase, aan de voet van de Randstad Aan de oostkant van Vlaardingen ligt een verrassend gebied, vol bomen en weelderig groen: Park Vijfsluizen. Dit terrein was jarenlang in gebruik als sportpark van Shell. Nu ontwikkelt Heijmans het tot een duurzame, autoluwe woonwijk. Met ca. 400 duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen in het groen, en volop ruimte om buiten te spelen en ontspannen.

Parkrijk telt 64 geschakelde eengezinswoningen, die geland zijn in de natuur. Elke woningrij wordt omringd door bomen, sfeervolle speelveldjes en een prachtige waterpartij. Met natuurlijke materialen en aardse tinten sluit de architectuur naadloos aan op de omgeving. En doordat de houten pergola of balkon aan de voorzijde steeds dichter begroeid raakt, zal je woning met de jaren alleen maar méér opgaan in het groen.

Hofwoningen
• Woonoppervlakte van circa 124 tot 131 m2
• Twee beukmaten: 5,4 en 5,7 meter
• Mooie pergola of balkon aan de voorzijde
• 3 slaapkamers op 1e verdieping
• Ruime zolder met tal van mogelijkheden
• Dakkapel mogelijk aan achterzijde
• Kavelgrootte van 111 m2 tot 191 m2 (hoek)
• Achtertuin loopt over in het park
• Zeer duurzaam met een individuele warmtepomp – PV-panelen op het dak
• Parkeren aan de straatzijde
• Vanaf circa € 457.500,- v.o.n.

Vijverhof Direct achter het historische Shellgebouw en rondom de vijver, waar vroeger het legendarische zwembad Sportpark Vijfsluizen lag, komen 38 gezinswoningen. Ze hebben een statige uitstraling, die qua look en feel in het verlengde ligt van het monument. De lichte architectuur met metselwerk in tegelverband sluit heel erg aan bij de tijdsgeest van nu, maar doet ook denken aan het oude zwembad. De woningen in deze buurt liggen volledig in het groen. Met voor de deur een laan met bomen en achter het huis een tuin, die doorloopt in een gemeenschappelijke binnenhof. Met elkaar vormen deze woningen een soort groene kamer in het park, rondom de vijver in het midden. De groene achtertuinen zijn met hun verspringende bergingen en charmante pergola’s een ware blikvanger. De combinatie van de pergola’s en de houten afgewerkte aanbouwen zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Vijverhofwoningen
• Woonoppervlakte van circa 139 m2
• Keuze uit rij- of hoekwoning met zij entree
• Aanbouw met houten afwerking als optie
• Achtertuin loopt over in het binnenhof
• Kavelgrootte van 115 tot 129 m2
• Fraai gelegen aan een binnenhof met water
• Twee verdiepingen met 5 slaapkamers
• Tweede badkamer mogelijk
• Zeer duurzaam met een individuele warmtepomp
• Tuin op het zuiden, dubbel openslaande deuren
• Parkeren aan de straatzijde
• Vanaf circa € 499.500,- v.o.n.

Ondanks dat De Witte Garantiemakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

 • 141-144 m2
 • 90-94 m2
 • 366-374 m3

Kenmerken Park Vijfsluizen fase A

Overdracht

Prijs€ 595.000,- t/m € 617.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud366-374 m3
Woonoppervlakte141-144 m2
Perceeloppervlakte90-94 m2

Bouw

Start bouw1 juni 2022

Overig

Project websitePark Vijfsluizen fase A

Bouwtypes Park Vijfsluizen fase A

Verkocht

Split-level

€ 615.000,- t/m € 617.500,-

 • 142-144 m2 Woon opp.
 • 90 m2 Perceel opp.
 • 460-470 m3 Inhoud
Verkocht

Vide

€ 595.000,- t/m € 599.500,-

 • 141-144 m2 Woon opp.
 • 90-94 m2 Perceel opp.
 • 460-470 m3 Inhoud

Maandlasten Park Vijfsluizen fase A

Ligging project 'Park Vijfsluizen fase A'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999