De Buitenplaats van Ruytenburch fase 7 vrije woning

Laatste luxe vrijstaande woning beschikbaar!

Fase 7 Cornelissen & Jorisz
De laatste 4 2^1 kapwoningen Cornelissen en 7 vrijstaande woningen Jorisz hebben een prachtige ligging binnen De Buitenplaats Van Ruytenburch. Diverse vrijstaande woningen hebben een schitterend vrij uitzicht naar het park. De vrijstaande woningen Jorisz zijn nieuwe ontwerpen van de projectarchitecten Visser & Bouwman en By Carmen.

Alle woningen zijn voorzien van hoogwaardige duurzame materialen. De ruime kavels hebben een goede zonligging en zijn voorzien van een garage en verschillende auto opstelplaatsen op het eigen perceel. Een luxe afwerking voor wat betreft badkamer en toilet, maar ook de toepassing van de Heijmans Slim Wonen huisbesturing spreekt natuurlijk voor zich.

Laatste vrijstaande woning met koopsommen van € 750.000,- v.o.n.

Bent u ook geïnteresseerd in een woning op deze toplocatie? Op dit moment hebben wij alle verkoopinformatie voor u op ons kantoor klaarliggen. U kunt zich nu aanmelden. Graag gaan wij daarna met u in gesprek over de wensen van uw nieuwe woning.

Het doet ons genoegen u de verkoopinformatie aan te bieden van deze luxe eengezinswoningen. In deze verkoopdocumentatie treft u achtereenvolgens aan:

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust even contact op met Ferry Nefkens van De Witte Garantiemakelaars of één van de adviseurs van Heijmans, anders graag tot ziens op ons kantoor!