Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Witte Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Het contact vonden wij fijn en snel! De makelaar was goed te bereiken en prettig in omgang. Ons huis is snel verkocht!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Makelaar Ysolde is een leuke makelaar. Ze is altijd duidelijk in de communicatie en geeft ook haar mening. Snelle verkoop van mijn woning. Ik heb de samenwerken met het hele team van makelaarskantoor de Witte in Vlaardingen als zeer prettig ervaren. met vriendelijke groet, Lenie.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik heb een zeer goede ervaring bij De Witte Garantiemakelaars. Zij zijn zowel mijn aankoop als verkoop makelaar geweest. Ik heb het complete traject als zeer prettig ervaren en zou de Witte garantiemakelaars een ieder dan ook aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Bij ons werden de ontb.voorwaarden verlengd. Er was hierdoor veel contact noodzakelijk. Men van de Witte is zeer goed aanspreekbaar en denken met je mee. Wij zijn dan ook tevreden over de geboden service en zakelijke insteek.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Goede intake en inschatting van de markt. Dit miste ik bij andere uitgenodigde makelaars. Mensen willen gelijk weten waar men aan toe is en gaat het, laten we eerlijk zijn, uiteindelijk om de prijs. Duidelijkheid is zeer belangrijk. Klein minpuntje is dat er meer 1 op 1 begeleiding en communicatie moet zijn ( 1 aanspreekpunt). Iets meer terugkoppeling en niet elke keer hetzelfde verhaal te moeten doen aan verschillende medewerkers ( ontstaan foutjes met presentatie wat essentieel een eerste indruk negatief kan beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld een verkeerde foto van de FB presentatie) . Maar voor de rest gaat het tot nu toe naar wens en kan ik nu nog niets daarover zeggen, omdat we in de beginfase zijn en gaat het er uiteindelijk om de goede aankooppartij te vinden die het meeste geld betaald voor de woning, daarom verkoopt men iets, of dit nu zakelijk of privé is.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

We zijn goed geïnformeerd en op weg geholpen bij de verkoop van onze woning.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Witte Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Witte Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?