De verkoop is gestart!

Wonen in een groene omgeving in een zéér energiezuinige woning of appartement

Goed nieuws: donderdag 14 september is de verkoop gestart van De Klaproos, het eerste van de drie blokken in De Heemtuinen!

Je kunt je vanaf nu definitief inschrijven voor de woningen en appartementen. Bekijk hier het aanbod, lees de verkoopdocumenten goed door en maak je inschrijving compleet in jouw persoonlijke account: https://account.heemtuinen.nl/account/online-inschrijven

In de Heemtuinen komt alles samen
Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen!

Een heerlijke woonplek met alles in de buurt

De Heemtuinen komt in de Westwijk in Vlaardingen. Aan de Frank van Borselenstraat, direct grenzend aan het Heempark in wijk met volop kansen. De structuur van de wijk, in de jaren 50 van de vorige eeuw ontworpen onder supervisie van de architect Willem van Tijen, biedt een sterke basis voor herstructurering. En dat is nodig om de Westwijk evenwichtig, aantrekkelijk en toekomstbestendig te maken. De Heemtuinen draagt daaraan bij met ca. 180 zeer energiezuinige woningen, in een mix van appartementen en grondgebonden eengezinswoningen. De Heemtuinen is een fantastische plek in het groen en vlak bij alle voorzieningen van het centrum. Binnen vijf minuten fiets je naar de supermarkt. Wil je verder weg, dan pak je de fiets en metro en sta je zo in hartje Rotterdam. Ook voor natuurliefhebbers is er van alles te beleven. Via de Krabbeplas fiets of ren je zo de polder in. En op hete zomerse dagen biedt het strandje een heerlijke verkoelingsplek.

Duurzaam en innovatief

Wonen in de Heemtuin wordt duurzaam wonen in het groen. De woningen en appartementen komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. Het wordt een plek voor mens en dier waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en ontmoeten. In de wijk is aandacht voor circulair bouwen, een hittestressbestendige woonomgeving en tal van slimme oplossingen die het energiegebruik beperken en klimaatadaptie bevorderen. Op die manier ontwikkelen we een wijk die nu al helemaal klaar is voor een schone, leefbare en energiezuinige toekomst.

Aanmelden
Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Heemtuinen Vlaardingen? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende.