Wonen in Park Vijfsluizen

Ontdek de buurt

Park Vijfsluizen is vanuit het landschap ontworpen. Dus geen woningen met groen eromheen, maar een écht park waar de woningen te gast zijn. In een parkachtige omgeving creëren we vijf verschillende buurten met allen een eigen sfeer en een uniek ontwerp.

Een toekomstig weelderig woonpark waarin velden, hoven, wandelroutes, water- en groenpartijen elkaar afwisselen. Je vindt er een grote diversiteit aan inheemse en uitheemse bomen en planten, fruitbomen, notenbomen, bloemrijke velden, pluk- en speelweides.

Parkrijk – Herenhuizen

Maar liefst 64 geschakelde eengezinswoningen en 37 herenhuizen vormen samen Parkrijk. Een buurt in Park Vijfsluizen, die geland is in de natuur. Elke woningrij wordt hier omringd door grote, volwassen bomen, sfeervolle speelveldjes en lieflijke vijvers.

 

 

Parkrijk – Hofwoningen

Maar liefst 64 geschakelde eengezinswoningen en 37 herenhuizen vormen samen Parkrijk. Een buurt in Park Vijfsluizen, die geland is in de natuur. Elke woningrij wordt hier omringd door grote, volwassen bomen, sfeervolle speelveldjes en lieflijke vijvers.

 

 

Vijverhof

Direct achter het historische Shellgebouw en rondom de waterpartij, waar vroeger het legendarische zwembad Sportpark Vijfsluizen lag, komen 38 gezinswoningen. Ze hebben een statige uitstraling, die qua look en feel in het verlengde ligt van het monument, maar tegelijkertijd heel erg van nu is. Met elkaar vormen ze een soort groene kamer in het park, rondom de romantische vijver in het midden.

 

 

Waterrijk

Aan de rand van Park Vijfsluizen, in een van de meest rustige zones, ligt Waterrijk. Een groen en glooiend gebied met natuurlijke waterpartijen, eilandjes en 48 twee-onder-een-kap-woningen. De woningen zijn losjes ‘rondgestrooid’ in de natuur. Die natuur trekt zich daar verder niets van aan. Deze groeit en bloeit lustig verder. Rondom, langs en zelfs onder de woningen door.

 

 

Open Veld

Open Veld staat op de punt van Park Vijfsluizen. Een drietal woongebouwen met 150 compacte maar hoogwaardige studio-appartementen omsluiten een weelderige binnentuin. Deze tuin is voor gemeenschappelijk gebruik en dé plek om bij te kletsen met een buurvrouw, een boek te lezen of van een toevallige ontmoeting te genieten.

 

 

De Coulissen

Vanaf het grote veld zie je ze bijna niet. Toch staan ze er, verscholen tussen de bomen: 44 nieuwe gezinswoningen met riante tuinen en volop gemeenschappelijke buitenruimte. Nergens in Park Vijfsluizen woon je zo ín het groen, als hier.

 

 

Contact

Heb je vragen over Park Vijfsluizen?  Neem gerust contact op.

Bel 010 – 434 38 44 of mail dewitte@garantiemakelaars.nl

Je kunt je ook direct aanmelden middels onderstaand formulier!

Ik heb interesse in project Park Vijfsluizen