Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Floreslaan 47 3131 NA Vlaardingen

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 470.000,- v.o.n.

bied op deze woning

Laatste 2 woningen beschikbaar in het Floreskwartier!

Floreskwartier Vlaardingen

Welkom bij het Floreskwartier. Goed nieuws: fase 2! Een prachtig nieuwbouwproject en de tweede fase van een nieuw stukje Indische Buurt in Vlaardingen. In het Floreskwartier woont u prettig en is de samenhang groot. De kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen in de tuin én rondom de tuin. In het openbaar gebied komt namelijk een speelplek. De auto kunt u ook kwijt vlakbij huis.

Floreskwartier bestaat uit 36 woningen waarvan de eerste 28 woningen, in fase 1, al verkocht zijn. De tweede fase bestaat uit 8 woningen. Floreskwartier fase 2 is uniek! De woningen zijn namelijk al in aanbouw. De voordelen van een nieuwbouwwoning zonder lang te hoeven wachten.

Woningtype Flores

Deze prachtige eengezinswoningen zijn ideaal voor een (jong) gezin. Met de toonaangevende achtergevel en het statige portaal aan de voorgevel is deze woning een plaatje om te zien. Een aantal woningen zijn architectonisch gekoppeld door middel van een topgevel. Deze woningen hebben daardoor standaard al extra ruimte en licht op de tweede verdieping.

Aan de autoluwe zijde is de tuin gelegen in een patio-achtige setting, omdat die is afgescheiden van het openbaar gebied door middel van een stenen muur en een portaal met entree. Privacy en veiligheid gegarandeerd! Middels een intercom kondigt bezoek zich aan. Aan deze zijde betreedt u de woning. Daarnaast worden er twee leibomen in de tuin aangebracht. Met een woonoppervlakte vanaf circa 129 m² en standaard vier slaapkamers is er ruimte voor het hele gezin. Nooit meer koude voeten, want de woningen zijn voorzien van vloerverwarming. De aanwezige zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee!

Meer informatie Alle verkoopdocumentatie van het Floreskwartier fase 2 is te downloaden op www.floreskwartier.nl. Heeft u aanvullende vragen en/of interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met De Witte Garantiemakelaars of Makelaardij Thuis!

  • 129 m2
  • 116 m2
  • 4

Kenmerken Floreslaan 47

Overdracht

Koopprijs€ 470.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte116 m2
Woonoppervlakte129 m2
Inhoud462 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2023
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Floreslaan 47

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

34%

20% NL

27%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod