Skip to content

Te koop: woonhuis Jan de Oudelaan 4 3136 AK Vlaardingen

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 525.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Vlaardingen Jan de Oudelaan 4

Royale 7 kamer eengezinswoning van maar liefst bijna 200 m² leefruimte met oprit en ruime achtertuin op een perceel eigen grond van maar liefst bijna 300 m² in de geliefde woonwijk ‘De Goudkust’ in Holy Zuid.

In een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer en volop parkeerruimte, parkeert u uw auto op de oprit in de ruime voortuin en komt de woning binnen in de tochthal met tussenhal, toilet en toegang tot de ruime doorzon woonkamer van maar liefst 33 m². U kunt hier eenvoudig de gesloten keuken bij de woonkamer betrekken en de keuken verplaatsen naar de inpandige berging voor een geweldige living met open woonkeuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime achtertuin van maar liefst 12 meter diep met totaal 114 m² met veel groen voor volop privacy.

Op de begane grond is ook nog een inpandige, betegelde, garage voor de oprit, t.b.v. de auto, fietsen of te gebruiken als royale berg-en wasruimte.

De 2 slaapetages bieden u 7 slaapkamers, eenvoudig uit te breiden naar meer of grotere slaapkamers. De master heeft een balkon met de ochtend-en middagzon. De badkamer biedt de mogelijkheid tot een ligbad als wel een douche en 2e toilet, maar dient gerenoveerd te worden.

De woning dient inwendig aan de eisen van de huidige tijd te worden gemoderniseerd, maar is qua buitenafwerking verder goed onderhouden.

De geliefde woonwijk Holy Zuid staat ook wel bekend als ‘De Goudkust’ van Vlaardingen. Deze royale eengezinswoning ligt in een heel rustige autoluwe straat op een paar honderd meter van De Vlaardingse Vaart en het enorme natuurgebied ‘Broekpolder’, met prachtige natuur, met onder meer golfclub Broekpolder (één van de oude negen; u fietst hier in 5 minuten naartoe). Maar denk ook aan watersportvereniging De Bommeer (waar u uw sloep kunt leggen), de bijzondere Vlietlanden, het 12km moutainbike parcours en het Klauterwoud. Al met al heel veel plekken om te genieten van het buitenleven. Basis- en middelbaar onderwijs zijn binnen een paar minuten fietsen te bereiken evenals winkelcentrum de Loper met een breed scala aan winkels. De locatie is ideaal ten opzichte van Rotterdam en Den Haag; zowel met de eigen auto (via de A4 of de A20) maar ook met openbaar vervoer; bus, tram en metro zijn in ruime mate aanwezig.

Indeling
Ruime voortuin 86 m² met oprit naar garage en entree naar de woning. Inpandige, betegelde, garage circa 16 m²;
Entree woning, tochthal met meterkast, toilet met hand wasbakje en tussenhal met trap naar verdieping en toegang tot woonkamer en keuken;

Ruime doorzon woonkamer circa 33 m² met open haard en deur naar de achtertuin;
Keuken circa 9 m² met toegang tot inpandige berging 9 m2, het is eenvoudig de keuken bij de woonkamer betrekken en de keuken verplaatsen naar de inpandige, betegelde berging voor een geweldige living met open woonkeuken;

Royale achtertuin circa 116 m² met kippenhok en voorzien van vrijstaande houten berging en ondanks de noordelijke ligging voldoende zon in de tuin;

1e verdieping
Overloop met toegang tot alle slaapkamers en de badkamer;

Slaapkamer 1 circa 13 m² met deur naar de loggia voor ochtend-en middagzon;
Slaapkamer 2 circa 14 m² met vaste kasten;
Slaapkamer 3 circa 8 m²;
Slaapkamer 4 circa 7 m² met deur naar balkon;
Slaapkamer 5 circa 14 m²;

Eenvoudige badkamer circa 6 m² voorzien van ligbad, wastafel, 2e toilet en raam. Er is volop ruimte om hier uw droombadkamer te realiseren;

2e verdieping
Royale open zolder ruimte circa 22 m² voorzien van cv-combiketel Vaillant 2015 en dakraampje;

Slaapkamer 6 circa 21 m²;

Bijzonderheden
– Royale 7 kamer eengezinswoning van maar liefst bijna 200 m² leefruimte;
– Woonoppervlakte 174 m² en 24 m² overig inpandige ruimte (Volgens NEN2580 meetrapport);
– De woning is gelegen op 296 m² eigen grond;
– Ruime doorzon woonkamer circa 33 m²;
– Keuken circa 9 m² met inpandige berging 9 m2, idealiter te veranderen door een geweldige living met open woonkeuken;
– Ruime achtertuin van maar liefst 12 meter diep met totaal 114 m² met veel groen voor volop privacy;
– Er zijn 6 goede slaapkamers aanwezig, uit te breiden of kamers goed te vergroten;
– Inpandige garage, oprit en berging;
– De woning is aan de buitenzijde goed onderhouden, maar dient inwendig geheel te worden gerenoveerd;
– Ligging in autoluwe straat in de geliefde woonwijk Holy Zuid ookwel ‘De Goudkust’ van Vlaardingen;
– Op een paar honderd meter van De Vlaardingse Vaart en het enorme natuurgebied ‘Broekpolder’, met o.a. prachtige natuur, golfclub Broekpolder, watersportvereniging De Bommeer en het Klauterwoud;
– Goed basis- en middelbaar onderwijs zijn binnen een paar minuten fietsen te bereiken evenals winkelcentrum de Loper met een breed scala aan winkels;
– Ideaal t.o.v. Rotterdam en Den Haag; zowel met de eigen auto (via de A4 of de A20) maar ook met openbaar vervoer; bus, tram en metro zijn in ruime mate aanwezig.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 174 m2
  • 296 m2
  • 6

Kenmerken Jan de Oudelaan 4

Overdracht

Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte296 m2
Woonoppervlakte174 m2
Inhoud660 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jan de Oudelaan 4

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

53%

20% NL

24%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod