Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Park Vijfsluizen - Hofwoning bnr. 17 ong 3135 BT Vlaardingen

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 545.000,- v.o.n.

bied op deze woning

Park Vijfsluizen – Hofwoninge bnr. 17

– Woonoppervlakte van circa 123 m2
– Kaveloppervlakte van circa 153 m2 (hoek)
– Mooie pergola aan de voorzijde
– Vergrote (casco) badkamer
– Aanbouw van 2,40 m
– Dakkapel
– Technische ruimte op zolder
– 3 slaapkamers op 1e verdieping
– Achtertuin loopt over in het park
– Zeer duurzaam met een individuele warmtepomp
– PV-panelen op het dak
– Parkeren aan de straatzijde

INDELING
Een fraai vormgegeven aanbouw op de begane grond, die met duurzaam hout wordt afgewerkt, deze maakt de standaard ruime living nóg ruimer. De Vijverhofwoningen hebben twee verdiepingen met vijf slaapkamers en het is mogelijk om twee badkamers te plaatsen. Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De grote slaapkamer kan voorzien worden van een op maat gemaakte inbouwkast. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers. Dat biedt mogelijkheden: er is altijd plek voor een logéetje, of voor een extra werk- of badkamer.

Hofwoningen:
Met natuurlijke materialen en aardse tinten sluit de architectuur naadloos aan op de omgeving. En doordat de houten pergola of het balkon aan de voorzijde steeds dichter begroeid raakt, zal je woning met de jaren alleen maar méér opgaan in het groen. Onder die pergola of balkon is een heerlijke beschutte plek om te zitten. Achter het huis loopt een riante privétuin vloeiend over in gemeenschappelijke buitenruimte, wat een groot gevoel van vrijheid geeft. Ook hier bieden houten klimrekken alle ruimte voor je planten om tegen je gevel aan te groeien en bloeien. Dit groen zuivert de lucht en trekt vogels en vlinders aan.

De ruimte rondom de woning is klimaatadaptief ingericht. Met onder meer halfverharde parkeerplaatsen, die hemelwater absorberen en hittestress helpen tegengaan.

Ook binnen heb je alle ruimte. Niet alleen letterlijk, met een ruime woonverdieping en maar liefst drie slaapkamers, maar ook figuurlijk. Want met de plattegrond op de slaapverdieping valt te schuiven. Maak er vooral je droomhuis van!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek!

Ondanks dat TW3/De Witte Garantiemakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

  • 123 m2
  • 5

Kenmerken Park Vijfsluizen - Hofwoning bnr. 17 ong

Overdracht

Vraagprijs€ 545.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte123 m2
Inhoud359 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5

Maandlasten

Ligging Park Vijfsluizen - Hofwoning bnr. 17 ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Vergelijkbaar woningaanbod